Skrevet 26.06.2012 kl.00:50. Ligger i kategorien Blogg

3


Beklager mine koselige følgere:) 

jeg har da kommet hjem fra oppholde på fønix og for å være ærlig så når jeg kom hjem hver dag var ikke blogging det første på planen!! siden vi var de første gruppa som bodde hjemme mens oppholdet var så blei det ikke mye tid til andre ting!! 
Det var å komme inn døra, sette på vask for å ha treningtøy dagen etter..så true seg selv til å holde seg våken til vaska var ferdig for så å henge det opp og vips så var man i seng!!

så for meg som pleide å legge meg kl 3 eller seinere på natta nesten hver natt  til å være så unnslitt at man sovner før 23 så er det forandring ja:P 4 timer forskjell!!

nå har jeg vært hjemme fra fønix en uke og nå har jeg endelig kommet meg etter å ha vært helt kjørt:) 
så nå er det jo å holde dissa mat rutinene og treningen:)

Var ute med bestevenninna mi i går og gikk tur:D hehe hun førte meg bak lyset til og med:P hehe for hun spurte om hvem vei jeg ville gå av de 2 hun sa og da spurte jeg henne om hvor lange di er og hvem som er lengst...og hun sa de var ca like lange å at det tok oss ca 40 min og siden jeg har fått beskjed at jeg skal gå tur i 30 min og alt ekstra da skal jeg se som en bonus så tenkt jeg ja det går jo greit for 10 min er jo en liten bonus så tenkte da tar vi den veien jeg ikke har gått før  siden jeg viste hvor dan andre gikk osv.........jada 40 minutter my ASS hehe det varte i 1 time og 20 minutter og var dobbel så lang og jeg hadde glemt å ta med meg vannet mitt så var jo helt gåene begge 2 når vi kom hjem:P hehe gliss våte og tørste var vi når vi kom hjem!! hehe de skulle jo spise kveldsmat når hun kom hjem  men gubben min og gubben hennes gadd ikke vente så de kosa seg og spiste mens vi sleit oss opp bakken:P! fint at jeg kunne slippe av gubben hos hennes gubbe sånn at de ikke satt 1 hus fra hverandre og kjeda seg på hver sin kant haha:P! 

Så nå er det tur i morgen igjen  for vi skal prøve å få gått 3 ganger i uka:) og at gubben hennes trener oss i kampsport osv en av de dagene vi ikke går tur og så gjør noen øvelser de andre men LØRDAGEN er hellig fri dag for trening!!  det blir bra vettu:D

Men dere som følger med!! vil dere ha noen av oppskriftene jeg fikk på oppholde? 

at jeg kan ta en oppskrift hver dag eller 2 i uka eller noe!! hva vil dere??

Skal holde dere oppdatert med spising og treningen og VEKTA!!

og dere jeg har gått ned 6 KILO!!!!! eller ca 8 vis du skal tenke på fettet som er byttet ut med muskler!! for det veier litt det å:P

 

Blogges LINNCHA<3

3 kommentarer

Vi er flinkuser vi:)

Skrevet 27.06.2012 kl.15:22
SÅ FLINK! :D :D Keep up the good work :D

Skrevet 27.06.2012 kl.22:36
Så flink du er Lincha :)

Skrevet 08.08.2012 kl.22:02Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits